• 2,9 16,23 ve 30 Aralık Çarşamba günleri haftalık olağan yönetim toplantılarımızı gerçekleştirdik.
  • 3 Aralık Perşembe günü 18.tekerlekli sandalye bağışımızı gerçekleştirdik.35 yaşında Eski İzmir’de oturan ve bacaklarından engelli olan ihtiyaçlımız Meryem Öktem’e sandalyesini yönetim üyesi arkadaşlarımız Figan Maral ve yedek yönetim üyemiz Ayşe Aydın evinde teslim ettiler.Aynı gün arkadaşlarımız 1984 doğumlu ,Kemalpaşa’da oturan Umut Çeliker isimli ihtiyaçlıya  üyemiz Sevil Demirel’in bağışladığı oturak sandalyeyi  bizzat götürerek kardeşimizi sevindirdiler .Ayrıca yedek üyemiz Ayşe Aydın tarafından bu kardeşimizin akülü sandalyesi tamir ettirildi.Arkadaşımıza çok teşekkürler ederiz.
  • 4 Aralık’da Başkanımız Ayşegül Maral ve saymanımız Gönül Eren, Tülay Aktaş Güçbirliği’nin Yaşar Üniversitesi ile ortaklaşa düzenledikleri Gönüllülük paneline katıldılar.Work shop olarak da kalkınma atölyesinin gerçekleştirdiği etkinlik oldukça verimli geçti.     
  • 2 Aralık Çarşamba günü 2015 yılının son Anneler elele toplantısını gerçekleştirdik. Konumuz ‘’Doğru ilaç,doğru zaman ,doğru doz’’idi.Konuşmacı konuğumuz da Eczacılar odası yönetim kurulu üyesi Ecz.Adem Kaya idi.misafirlerimize ilaçlar ile ilgili oldukça değerli bilgiler verildi.Ayrıca Buca Süleymen Bilgen ilk.okulunda yaptığımız ‘’Atatürk ve ben’’konulu yarışmamızda derece alan minik kardeşimiz Simay bize kompozisyonunu okudu ve bizi oldukça duygulandırdı.
  • 7 Aralık p.tesi günü Başkanımız T.Aktaş Güçbirliği’nin geleneksel aylık toplantısına katıldı.Toplantıda yeni sözcü seçimi yapıldı.Seçim sonucunda aynı zamanda derneğimizin onursal başkanı Fatma Dayıoğlu sözcü olarak saçildi. Aynı gün Urla’da kadın hakları koruma derneği İzmir Şubesi’nin ‘’Kadın ‘’konulu paneline katınıldı. Moderatörlüğünü Engin Demir’in yaptığı toplantıda panelistler Türkan Miçooğulları,Itır Bağdadi,Kısbes Aydın ve Urla beldiye başk.nı Sibel Uyar idi.
  • 9 Aralık günü engelli kardeşimiz Eski izmir de oturan Meryem Öktem ve ailesine yiyecek kolileri alarak gıda desteği verdik.Kolilerin teslimatını yine arkadaşlarımız Figan Maral ve Ayşe Aydın yaptılar.
  • 10  Aralık günü Subay Eşleri Derneğinin Elit cafe’deki ‘’10 Aralık insan hakları’’söyleşisine Başkanımız ve yönetim üyesi arkadaşımız Necla Bayman katıldılar.Yazar Zübeyir Batur toplantıya konuşmacı olarak katıldı.
  • 12-13 Aralık c.tesi - Pazar günleri Pamukkale - Buldan - Karacasu(Afrodisias) kültür gezisine katılındı.38 kişinin katılımıyla gerçekleşen gezimizde hem termal kaynaklardan hem de kültürel zenginliklerden oldukça faydalandık.
  • Aynı hafta içinde Aksu Medikal’den 2 tane manuel tekerlekli sandalye satın alınarak derneğimize getirildi. Sandalyeler daha sonra saptanacak ihtiyaçlılara verilmek üzere dernek saymanımız Gönül Eren ve üyemiz Pakize Güner tarafından satın alındılar.Arkadaşlarımıza şükranlarımızı iletiyoruz.
  • 17 Aralık günü Başkanımızla birlikte saymanımız Gönül Eren ve yönetim üyemiz Hüsniye Erol Gündoğdu çağdaş toplum gönüllüleri derneği’nin resim sergisine ve kokteyline katıldılar. Ressam Hasan Rastgeldi’nin oldukça güzel tablolarını incelediler.Ay içerisinde şubat ayındaki genel kurul için yapmamız gereken çalışmalar hızla devam etti.
  • Üyemiz Pakize Güner’in derneğimize bağışladığı tekerlekli sandalyeyi Mardin de yaşayan% 96 engelli 1976 doğumlu Abdullah Acar’a gönderdik. Bir yakınına dernekte teslim ettiğimiz sandalye, umarız  ihtiyaçlımızın yaşamına katkı koyar.
  • 28 Aralık p.tesi günü Buca-Kaynaklar ortaokuluna önceden hazırladığımız materyalleri götürmek üzere ziyarete gittik. Önceki günlerde okuldan aldığımız referans ile 20 sınıf için diktirdiğimiz güneş perdeleri ile birlikte başta Nutuk olmak üzere 2 koli kitabı da okul kütüphanesine armağan ettik. Ayrıca okuldaki 100 öğrencimize ‘’Diş sağlığı ve ağız bakımı’’konusunda eğitim verildi.Diş hekimi Serdar Devrim Erkmen’in görsel sunum da yaptığı eğitimden sonra çocuklarımıza diş fırçası armağan ettik.Aynı gün akşamı Başkanımız ve eşi müzik öğretmeni Muharrem Dayanç’ın ‘’Notalar şiddete karşı’’projesi kapsamında Adnan Saygun kültür merkezindeki konsere gittiler .Oldukça keyifli geçen konser amacı doğrultusunda oldukça ses getirdi.Böylelikle bir yılı daha kapatarak yeni umutlar ve güzel çalışmalarda buluşmak üzere sevgilerimizi sunar esenlikler dileriz.