• 2 Aralık p.tesi günü Tülay Aktaş Gönüllü Kuruluşlar Güç birliği’nin aylık toplantısına Başkanımız Ayşegül Maral katıldı.
  • Yeni çalışma dönemimizin ilk anneler el ele toplantısına 4 Kasım Çarşamba günü  “Cumhuriyet ve Kadın’’Konulu toplantımızın konuşmacısı Uşakizade Köşk Müdürü ve araştırmacı yazar Sn.Ahmet Gürel  idi.Türkan Saylan Kültür Merkezindeki toplantımızda ayrıca 10,20 ve 30 yıllarını doldurmuş üyelerimize törenle plaketlerini takdim ettik.
  • 5 Kasım Perşembe günü Buca Süleymen Bilgen ilkokulunda 10 Kasımda yapılacak ‘’Atatürk ve ben’’konulu şiir yarışmasının jüri toplantısı yapıldı. Juride Derneğimizi temsilen Başkanımız Ayşegül Maral vardı. Ayrıca Nejla Bayman Karasu ve Gönül Eren arkadaşlarımızda Başkanımıza eşlik ettiler.
  • 10 Kasım Salı günü Ulu Önder Atamızın 77.ölüm yıldönümü anma töreni kapsamında Cumhuriyet Meydanı’ndaki çelenk koyma ve saygı duruşuna 2.Başkanımız Emel Külahçıoğlu ve Yönetim Üyemiz Belgin Üncü katıldılar.Başkanımız ve diğer yönetim üyesi arkadaşlarımızda Süleyman Bilgen ilkokulundaki  Atamızı anma törenine ve ‘’Atatürk ve ben’’konulu şiir yarışması ödül törenine katıldılar.Toplam 67 şiirin katıldığı yarışmaya 2,3 ve 4.üncü sınıflardan 1.,2.,3.,olmak üzere toplam 9 öğrenciye madalya , tablet ve Atatürk konulu puzzlle  ödülleri verildi.Ayrıca yazdığı öykü ile jüri özel ödülü alan Simay kızımıza da ödülleri verildi.
  • 11 Kasım Çarşamba günü yönetim üyelerimiz ve 35 misafirimizle birlikte Escantur firmasınca organize edilen İzmir şehri kültür turumuzu gerçekleştirdik. Kadifekale, Agora Şehir müzesi,İnciralti,Dario Moreno sokağı ve tarihi asansör,Karşıyaka Zübeyde hanım evi olmak üzere şehrimizin önemli ve güzel yerlerini gezdik ve bilgilendik.
  • 18 Kasım Çarşamba günü Emekli Subay Eşleri Derneğinin K.yaka ‘daki  kahvaltı etkinliğine Başkanımız ve yönetim üyesi arkadaşımız Nejla Bayman Karasu birlikte katıldılar.
  • 23 Kasım günü Bornova Belediyesi’nin düzenlediği ‘’Şiddete hayır’’yürüyüşüne Başkanımız ve Saymanımız Gönül Eren katıldılar.Aynı gün arkadaşlarımız 9 Eylül Üniversitesi’nin sosyal sorumluluk projesi olan ‘’Eylül Soma’da’’belgeselini n Desem salonundaki gösterimini izlediler.Ayrıca ödül töreni ve kokteyle de katıldılar.
  • 25 Kasım Çarşamba günü Konak Belediyesi  Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin Kadına yönelik şiddeti kınama basın açıklamasına katıldık.
  • 30 Kasım p.tesi günü ‘’Atamın evindeyiz’’projemizi  gerçekleştirmek üzere S.Bilgen ilkokulu’nun 100 öğrencisini Uşakizade Köşkü’ne ve Atatürk Müzesi  ziyaretine götürdük.Uşaki zade köşkü’nde öğrencilerimize ‘’Atatürk Destanı’’slayt sunumu gerçekleştirildi.Çocuklarımıza ayrıca minik yiyecek ikramlarının yapıldığı günümüz oldukça güzel ve dolu geçti.Yavrularımıza sağladığımız bu değerli katkıdan dolayı bizler de dernek olarak mutlu olduk.
Kasım ayını da yine bu güzel ve anlamlı etkinliklerle kapatmış olduk.