• 2 Kasım Çarşamba günü yeni dönemdeki ilk anneler el ele toplantımızı gerçekleştirdik. Dernek binamızda yaptığımız toplantıda konumuz’’Kişişel gelişim ve özde üst benliğe geçiş’’idi. Konuşmacı konuğumuz da kişisel gelişim uzmanı Ergin Beşikçioğluydu. İnsan yaşamında bilinçlenmenin ,farkındalığın arttırılmasının, alt benlik ve üst benlik gelişiminde bilgi sahibi olmanın yararlarından bahsedildi. Hayat enerjisinin pozitif frekanslarla kullanılmasının hayatımıza yaptığı çok olumlu katkılardan söz edildi. Yaklaşık 70 konuğumuzla gerçekleşen toplantımız son derece verimliydi.
  •  5 Kasım C.tesi günü eğitim desteği verdiğimiz öğrencilerimizle kahvaltılı tanışma ve kaynaşma toplantısı gerçekleştirdik. Yaklaşık 25 öğrencimiz ve bağışçılarımızın katıldığı bu buluşmada her dönem olduğu gibi yeni öğrencilerimizi tanıdık. Her birinin manevi anneleri  çocuklarımızla paylaşımda bulunma imkanını da sağlamış oldu.
  •  Kasım ayının ilk haftası Perşembe ve Cuma günleri derneğimizde ev tekstili ve resim kurslarımız başladı.
  •  7 Kasım p.tesi günü Başkanımız ve Başkan yardımcımız Tülay Aktaş gönüllü kuruluşlar platformunun aylık toplantısına katıldılar. Burada ‘’İzmir’de iyilik var projesiyle ilgili paylaşımlar yapıldı.
  • 9 Kasım Çarşamba günü İzmir havagazı fabrikasında yapılan 3/12/2016 daki ‘’İzmir’de iyilik var ‘’projesinin ön toplantısına katılındı. Başkanımız ve yardımcısının katıldığı toplantıda Yaşar Üniversitesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve 40 stk da proje paydaşları idiler. Proje organizasyonu ve kullanılacak materyallerle ilgili bilgilendirmeler yapıldı.
  • 10 Kasım Perşembe günü ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün 78.ölüm yıldönümü sebebiyle meydanda yapılan çelenk sunumu ve saygı duruşu törenine Başkanımız eşliğinde  yönetim kurulundan arkadaşlarımız da katıldılar.
  • 15 Kasım Salı günü  dernek binamızda ‘’Kadın için liderlik’’ kursumuz başladı. Kadın eğitimini değerlendirme vakfı’nın gönüllü eğitimcisi Sema Kaya hocamızın öncülüğünde başlayan derslerimizde kadının gelişimi ve bilinçlendirilmesi adına izleyeceğimiz programın sınırları belirlendi. Kursumuz 18 katılımcı ile 10 hafta sürecek bir süreci kapsamaktadır.
  • 16 kasımda bağışçımız Nilgün Örten’in  derneğimize yaptığı giysi şartlı maddi bağışın en ihtiyaçlı 10 öğrencimiz arasında paylaşımını gerçekleştirdik. Her zamanki gibi çocuklarımızın mutluluğu bizim de mutluluğumuz oldu. Bağışçımıza sonsuz teşekkürler ederiz.
  • 17 Kasım perşembe günü  ‘’Bilgimi nasıl kullanacağımı öğrendim, korkmuyorum’’ isimli eğitim projemizi  çocuklar geleceğimizdir derneğinin BİZİM EV aktivite merkezinde gerçekleştirdik.26 öğrenci 4 veli ve bizlerin katıldığı toplantıda amacımız çocuklarımıza TEOG sınavı öncesinde motivasyon desteği sağlamak idi. Konuşmacımız yine Pembe Okyanus gelişim akademisinden kişisel gelişim uzmanı Ergin Beşikçioğlu idi. Son derece verimli geçen bu etkinlikte çocuklarımıza derneğimizden 50 adet top kek ve süt ikramı da yaptık.
  • 20 Kasım  Pazar günü Derneğimizin 8.Koru’sunu oluşturmak üzere Ege Orman vakfı ile birlikte Foça Yeni Bağarası’ndaki fidan dikim törenine katıldık.32 kişiyle katıldığımız etkinlik sonrasında da bir balık lokantasında öğle yemeklerimize yiyerek evlerimize yorgun ama mutlu döndük.
  • 21 Kasım p.tesi günü kadına yönelik şiddet ve çocuğa cinsel istismarla ilgili olarak Ege Kadın dayanışma vakfı ve İzmir Ekonomi Üniversitesinin düzenlediği panele derneğimiz adına sekreterimiz Emel Külahcığlu katıldı.
  • 22 Kasım da ‘’İzmir’de bir iyilik var ‘’projesinin havagazı fabrikasındaki son toplantısına Başkanımız ve yardımcısı katıldılar.
  • 25 Kasım da 33. Ve 34.tekerlekli sandalye bağışlarımızı gerçekleştirdik. İlki nde bağışçımız Ayşe Onat’ın bağışladığı sandalyeyi,79 yaşındaki emekli ve bayraklı ‘da oturan ihtiyaçlımız Zühre Zebil’e evinde teslim ettik. İkinci sinde ise bağışçımız Gülşen Yıldız’ın bağışladığı sandalyeyi yine 86 yaşında emekli ve aynı bölgede oturan felçli ihtiyaçlımız Hanime Gökhan’a yine evinde teslim ettik.Bu konuda her türlü organizeyi yapan arkadaşlarımız Figan Maral ve Ayşe Aydın ‘a teşekkürler ederiz.
  • 25 Kasım da İzmir’de iyilik var projesi kapsamında kendi ruhlarımıza iyilik yapmak ve kendimizi ödüllendirmek amacıyla tiyatroya gittik.Sahne tozu oyuncularının oynadığı’’Pes doğrusu’’isimli oyun oldukça güzel mesajlar içeriyordu.
  • 26 Kasım c.tesi günü yine İzmir’de iyilik var projesi kapsamında içine kapanık ve özgüven eksikliği olan bir lise öğrencimizi manevi destek ve motivasyon vermek amacıyla  psikolojı son sınıfta okuyan öğrencimiz Ezgi Atıcı ile birlikte evinde ziyaret ettik. Rehberlik ve psikoloji okuyan bu öğrencimiz yaklaşımı ve paylaşımlarıyla küçük kızımıza elbette ki bir ışık ve model oldu.Başkan yardımcımız ve yönetimden bir arkadaşımızla yapılan bu ziyarette kızımıza pasta ve kitap armağanı götürdük.
    Tüm çocuklarımızın ve gençlerimizin çok daha elverişli koşullarda ve aydınlık çağdaş yarınlarda kendi potansiyellerini geliştirip nice başarılara ulaştığı güzel bir gelecek dileyerek yılın son ayında yeni  etkinliklerde buluşmak ümidiyle…sevgiler…