• 1 Kasım Çarşamba günü geleneksel anneler el ele toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantıda öncelikle aynı hafta içinde derneğimizde başlayacak olan İşaret dili eğitimiyle ilgili eğitmen Ayşe Devrim Gürbulak hocamız konunun önemi ve detaylarıyla ilgili genel bir anlatım yaptı. Eğitimlerin hangi kriterler çerçevesinde devam edeceği konuşuldu. Etkinliğimizin diğer konuğu göğüs hastalıkları uzmanı Dr.Hakan Koca idi. Doktorumuz göğüsle ilgili tüm hastalıkların nedenleri, belirtileri ve tedavileri üzerinde oldukça detaylı anlatımda bulundu. İnteraktif devam eden toplantımız oldukça verimliydi.
  • 3 Kasım Cuma günü İşaret dili eğitimi kursumuz başladı. Son derece yararlı olacağına inandığımız bu eğitime 16 kursiyer arkadaşımız katıldı.
  • 6 Kasım pazartesi günü başkanımız ve yardımcısı arkadaşımız  Tülay Aktaş Güç Birliği’nin aylık toplantısına katıldılar. Yine aynı gün başkanımız Güzelyalı Kültür Merkezinde Konak Belediyesi’nın düzenlediği ‘’Cumhuriyet ve Türk kadını ‘’sergisini ziyaret etti.
  • 7 Kasım Salı günü ‘’temel fotoğrafçılık eğitimi’’ kursumuz başladı. Yine aynı gün rahatsızlığı sebebiyle hastanede yatan bir üyemize geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk.
  • 10 Kasım Cuma günü ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 79. Yıldönümü nedeniyle Cumhuriyet meydanı’nda yapılan anma törenine dernek yönetim kurulumuz, üyelerimiz ve öğrencilerimizle birlikte katıldık. Atamıza saygılarımızı ve dernek çelengimizi sunduk.
  • 11 - 12 Kasım tarihlerinde başkanımız Ayşegül Maral Kütahya’da yapılan 11.Ege Kadın buluşmalarına katıldı. Toplantıda  geçtiğimiz çalışma döneminde derneğimizde verilen ‘’Kadın liderlik eğitimimiz ile ilgili teşekkür belgesi aldık.
  • 14 Kasım Salı günü Es-can tur’un düzenlemiş olduğu günü birlik Tire pazarı gezisine katıldık.
  • 18 Kasım cumartesi günü eğitim desteği verdiğimiz öğrencilerimiz ile birlikte bu desteği sağlayan çok değerli bağışçılarımızın da misafir olduğu kahvaltılı tanışma ve kaynaşma toplantısı düzenledik. Dernek eğitim havuzumuza maddi katkı sağlayan bağışçılarımıza plaketlerini takdim ettik. Hepimiz için çok anlamlı bir gün oldu.
  • Kasım ayı içerisindeki tüm bu aktivitelerimizin yanı sıra ay’ın son haftasında derneğimizin tüm dolaplarının ve iki oda yer tabanlarının değişimi amacıyla bir tadilat gerçekleştirildi. Tüm materyallerimiz temizlenerek yeni dolaplara yerleştirildi. Daha pratik ve rahat çalışabilmek için bizlere güzel bir konfor sağlayan bu yenilenmeyle birlikte nice başarılı ve güzel çalışmalarımıza sağlıkla devam edebilmek dileğiyle... sevgilerimizle…