Aralık ayı aktivitelerimiz ( 2018)

1 Aralık Cumartesi günü Yaşar Üniversitesinin organize ettiği “İzmir’de iyilik var” etkinliğine dernek başkanımız ,başkan yardımcımız ve yönetim kurulundan arkadaşlarımız katıldılar.
3 Aralık Pazartesi günü Tülay Aktaş Güç Birliği’nin aylık toplantısına katıldık.Toplantıda “kurtuluştan kuruluşa” defilesine katılımımızdan dolayı dernek adına teşekkür belgemizi aldık.
5 Aralık Çarşamba günü anneler el ele toplantımızı; 2 konuşmacı konuğumuzla gerçekleştirdik.İlki şair Cem Seyhun ÜNBAY idi.Kendisi bizlere Neyzen Sezgin BADEMLİ’nin ney dinletisi eşliğinde İzmir,kadın,aşk ve sevgi içerikli birbirinden güzel şiirlerini okudu.İkinci konuğumuz “Uğur Böcekleri” derneğinden eğitmen Zafer PARLAK idi.Kendisi bizlere “kendi hayatının lideri ol” konulu bir söyleşi sundu.
6 Aralık Perşembe günü Zeytinlik (Gültepe) Semt Evi’nde 45 anneye Uzman Hemşire Ayşen Özel’in anlatımı ile acil ve ilk yardım eğitimi etkinliğimizi gerçekleştirdik.
7 Aralık Cuma günü Yaşar Üniversitesi’nde gerçekleşen “Türkiye’de mobing ile mücadele ne durumda” konulu panele katıldık.
19 Aralık Perşembe günü Burslu öğrencilerimizin eğitimine katkı amacı ile Fuar Ada Gazinosunda geleneksel yeni yıl öğle yemeğimizi tertip ettik. 138 konuğumuzun yer aldığı yemeğimizde yeni üyelerimize rozetlerini takdim ettik. Derneğimiz Kermes grubunun yılbaşı için hazırladığı birbirinden güzel ürünleri sergi ve satışını gerçekleştirdik.
26 Aralık Çarşamba günü haftalık yönetim kurulu toplantımızda bu yıl içerisindeki üç aktivitemize de katılım sağlayan altı öğrencimize yeni yıl armağanlarını takdim ettik.