TÜRK ANNELER DERNEĞİ İZMİR ŞB TEMMUZ ( 2019 ) AKTİVİTE RAPORU

1 Temmuz 2019 pazartesi günü Karaburun Belediyesinin ev sahipliğinde Tülay Aktaş Gönüllü kuruluşlar Güçbirliği aylık toplantısı için Karaburun Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda tüm bileşenlerle birlikteydik. Kadın başkanımız projelerinden bahsetti Yapıcı , güzel değişimlerin yaşanacağı yarılara inancıyla önce yöresel yiyeceklerin sunulduğu öğle yemeği yenildi . Mordoğan ‘da eski dernek üyemiz Müesser Aktaş ‘ın kendi adını taşıyan Müze gezisiyle toplantı günü sona erdi .
2 temmuz 2019 da derneğimizde yeni dönemde uygulanacak yeni projelerin kritiğini yaptık. Orta öğretimden mezun olan burslu öğrencilerimizi kutlama için Derneğimize davet etmiştik Neslihan Şimşek’yi ünüversitede , Ardacan Bozkurt’u istediği lisede eğitimlerine devam etmeleri dileklerimizle küçük hediyelerimizi sunarak uğurladık. Kutlamaya Başkan, Başkan yardımcımız, saymanımız , eğitim komusyonundan bir arkadaşımızla dernek sekreterimiz katılmışlardır.
17 temmuzda Başkan yard. Esra Karakaya , Rasime Sertdemir , Atiye Özduman ile
26 ekim etkinliğimizin ana hatlarını belirleyip , ilğili birimlerle görüşmeler yaptılar.
23 Temmuz da Başkan yardımcımız Esra Karakaya yeni dönem Kitap kulübü projemiz içeriğini kapsayan görüşmeyi çevirmen ve kitap okuma koçu Nuray Önoğul ‘la yaptı.
27 temmuzda kaybettiğimiz eski Devlet Bakanı , Milletvekili ,Mimar , Belediye Başkanı İzmir ‘in öncü kadını Sayın İŞILAY Saygın ‘ın cenaze töreni 29 temmuz pazartesi günü saat 11 de Valilik önünde , saat 13 de Buca Muradiye Camide yapılan törenlere Başkanımız ve Başkan yardımcımız ile eski başkanlarımızdan Sabriye Saltuk katılmışlardır. Ankara genel merkez ve şubemiz adına Türk Eğitim Vakfına bağışta bulunuldu. Aynı gün başkan ve başkan yardımcımız dernekte çalışmalarına devam ettiler. Temmuz 2019 aktivitelerimizi özetledik. Saygı ve sevgilerimizle…